Mrkela: Stojkovićevo ponašanje zahteva hitno lečenje na psihijatriji

N.N.

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela oštro je reagovao na izjavu Vladimira Stojkovića i poručio da treba da se liječe u psihijatrijskoj ustanovi.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

zpushoni

mozda je stojkovic i reagovao neprimjereno, ali svakako emotivno i u afektu. medjutim, mrkela je reagovao naknadno i smireno. stoga su njegove reakcije vise za cudjenje. mozda i krajnje nepristojne i uvrjedljive. kazati nekom da je za lijecenje, pa i za psihijatra je mnogo teze od onog sto je stojkovic izjavio pod svjezim dojmom.
da li mrkela smatra da je njegova izjava relevantna je li bilo ili nije gola? izgleda da da. pa i da je tako, zar iko normalan moze pomisliti da bi njegov sud bio drugaciji? isto onoliko koliko je stojkovic nepristrasan. ovo tim prije jer samo oni ostrasnjeni navijaci su mogli bezrezervno izjaviti da je lopta presla, ili nije liniju. ko je to od nas vidio i na koji nacin utvrdio da je lopta presla ili nije liniju? i za cudo, ni jedna kamera nije uspjela utvrditi polozaj lopte, a podjele su jasno polarizovane i nepobitne u svojim istinama.