Fudbal

Najveće kvote u Mozzartu: Siti 1,80, Empoli 1,40, Holštajn Kil 1,88

Najveće kvote u Mozzartu: Siti 1,80, Empoli 1,40, Holštajn Kil 1,88
Foto: N.N. | Mozzart daje najveće kvote: Mančester Siti 1,80, Empoli 1,40, Holštajn Kil 1,88

Nigdje na planeti nećete pronaći veće.

Redovna čast uz elitne utakmice u Mozzartu.

Mjesec bogatog fudbalskog programa je u punom jeku, a pred vama su ovog utorka tri poklon kvote kakve nećete naći nigdje na svijetu. Odsteri su bili široke ruke na susretima Lige šampiona, italijanske Serije B i njemačke Cvajte.

Provjerite, zaista je tako...

MANČESTER SITI - PSŽ (UTORAK, 21.00), KEC 1,80

Preokret u Parizu stavio je Građane u odličnu poziciju pred revanš susret polufinala Lige šampiona. Mančester Siti je imao zaostatak u prvom poluvremenu, ali ga je u drugom anulirao i naposljetku slavio 2:1 protiv PSŽ-a dovodeći se u jaku poziciju u odsudnoj borbi za plasman u finale. Ekipa Pepa Gvardiole pobijedila je u svih pet dosadašnjih mečeva u nokaut fazi i samo izbjegavanje poraza večeras na Etihadu biće joj dovoljno da se nađe u prvom finalu kontinentalne elite. Budući da su PSŽ-u potrebna najmanje dva pogotka kako bi preokrenuli situaciju u svoju korist, Sveci će biti primorani da sprovedu ultra-napadački stil igre, uprkos očiglednoj prijetnji Sitija iz kontre.

*Ako imaš nalog na sajtu mozzartbet.ba, provjeri ga svakog ponedjeljka jer možda te čeka sjajno bonus iznenađenje!

Ne zaboravi, ponedjeljak postaje tvoj srećan dan uz Happy Monday Bonus.

EMPOLI - KOZENCA (UTORAK, 14.00), KEC 1,40

Važan dan u Empoliju. Azuri imaju priliku da obezbijede direktnu promociju u Seriju A. Sve što im je potrebno je da pobijede Kozencu, mada u određenim kalkulacijama i bod bi im bio dovoljan. Međutim, Empoli je bez pobjede u posljednja dva kola, sakupivši iz njih jedan bod, pa davljenik Kozenca vidi svoju šansu. Gosti su na 17. mjestu, koje vodi u baraž za opstanak, ali strijepe jer im je crvena zona samo korak daleko. U prethodnom duelu su pobijedili Peskaru, ali sada ih čeka daleko teži zalogaj.

HOLŠTAJN KIL - SANDHAUZEN (UTORAK, 18.30), KEC 1,88

Prenatrpan raspored Holštajn Kila nastavlja se četvrtim duelom u razmaku od 11 dana. Pošto je ga je Dortmund u subotu u polufinalu DFB kupa deklasirao sa 5:0, Kil u potpunosti može da se usredsredi na borbu za promociju u Bundesligu. Igrači trenera Olea Vernera trenutno su na dva boda od trećeg mjesta koje vodi u baraž, ali sa čak tri utakmice manje. Ligaška forma Roda u posljednje vrijeme je pala, sa samo jednom pobjedom u posljednjih pet mečeva u Cvajti, ali protekle tri utakmice kod kuće su završene slavljem. Sa druge strane, biće ovo veoma važan meč za Sandhauzen, koji je stacioniran na drugom kraju tabele, jer ovdje ima šansu da se odmakne od zone ispadanja. Mada, Sandhauzen je najslabiji gost u diviziji, sa jednom pobjedom i 13 poraza na strani.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije