Fudbal

Nastavak saradnje Borca i Banjalučke pivare, dva najjača brenda Banjaluke

Nastavak saradnje Borca i Banjalučke pivare, dva najjača brenda Banjaluke
Foto: N.N. | Nastavak saradnje Borca i Banjalučke pivare, dva najjača brenda Banjaluke

Dva najjača brenda u Banjaluci FK Borac i Banjalučka pivara ozvaničili su nastavak uspješne saradnje. Novi ugovor između ove dvije strane potpisan je na tri godine.

Bogoljub Zeljković, potpredsjednik aktuelnog prvaka BiH bio je veoma zadovoljan nakon što je saradnja dvije strane dobila novo poglavlje.

"Sa velikim zadovoljstvom nastavljamo dugogodišnju saradnju sa Banjalučkom pivarom. FK Borac, Banjalučka pivara i Nektar pivo važe za prepoznatljive simbole Banjaluke, ne samo na ovim prostorima nego i šire. Radujemo se što ćemo i narednih godina, koračati rame uz rame, i uvjereni smo da će i naredni period biti protkan novim pobjedama i uspjesima, kako našeg kluba tako i Banjalučke pivare", poručio je Bogoljub Zeljković,  potpredsjednik FK Borac.

Ilija Šetka, direktor Banjalučke pivare nakon potpisa novog ugovora je istakao da su ova kompanija i "crveno-plavi" imali uspješnu godinu iza sebe.

"Kao strastveni ljubitelj fudbala, srećan sam što smo danas ovdje na Gradskom stadionu u Banjaluci. Banjalučka pivara nastavlja saradnju sa našim dugogodišnjim prijateljima iz FK Borac. Dvije stvari koje se vežu za Banjaluku su Nektar pivo i Borac. To su su dva najjača brenda i simbola u Banjaluci tako da nema lepšeg spoja za promociju grada i sporta širom naše zemlje, a i šire. FK Borac je fudbalski šampion BiH, a Nektar je najprodavanije pivo u zemlji. Želja nam je da narednih godina osvojimo pehare i pivopije i na međunarodnim takmičenjima tj. tržištima", izjavio je Ilija Šetka, direktor Banjalučke pivare.

Banjalučka pivara i FK Borac istakli su da će u narednom periodu, nastaviti da zajedničkim djelovanjem rade na unapređenju rada kluba i na promociji fudbala u cilju uključivanja mladih da se više bave ovim sportom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije