Fudbal

Navijači Borca iz naselja Borik proslavili 15. rođendan (ISPRAVLJENO)

Navijači Borca iz naselja Borik proslavili 15. rođendan (ISPRAVLJENO)
Foto: Screenshot | Navijači Borca veličanstvenim vatrometom proslavili dobijanje UEFA licence

Navijači banjalučkog Borca iz naselja Borik danas proslavljaju svoj 15. rođendan otkako su osnovali jednu od podgrupa Lešinara.

Tim povodom su s vrhova nebodera u svom naselju priredili bakljadu i vatromet pa je večeras bilo izuzetno "vatreno" u Banjaluci.

Borac je danas dobio i licencu za učešće u UEFA klupskim takmičenjima zajedno sa Sarajevom, Širokim Brijegom, Zrinjskim, Željezničarom, Veležom i Tuzla Cityjem pa je razloga za slavlje definitvno bilo.

Borac ove sedmice nastavlja borbu za titulu prvaka BiH, a u 29. kolu Premijer lige BiH na svom terenu dočekat će ekipu Krupe.

Podsjetimo, Borac na tabeli ima dva boda manje od lidera Sarajeva, a do kraja prvenstva ima još pet kola.


NAPOMENA:

U tekstu je došlo do izmjena jer je u ranijoj verziji, koja je prenesena sa banjalučkog portala, pisalo da je u naselju Borik na spektakularan način proslavljena Borčeva licenca za učešće u UEFA klupskim takmičenjima.  Kasnije se ispostavilo da je u pitanju netačna informacija.  Tačna informacija je da su navijači banjalučkog Borca iz naselja Borik proslavljali svoj 15. rođendan otkako su osnovali jednu od podgrupa Lešinara. Tekst smo dopunili informacijama koje odgovaraju događaju koji se desio u Banjaluci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije