Fudbal

Nikolić se provukao, Lokomotiva izbjegla poraz u 95. minutu

Nikolić se provukao, Lokomotiva izbjegla poraz u 95. minutu
Foto: fclm.ru | Nikolić se provukao, Lokomotiva izbjegla poraz u 95. minutu

Malo je falilo da poslije odličnog starta na klupi Lokomotive iz Moskve i dvije vezane pobjede, Marko Nikolić doživi i prvi neuspjeh na klupi, ali se provukao.

Pogotkom Alekseja Mirančuka u petom minutu nadoknade Lokomotiva je nekako stigla do remija (1:1) i boda u okršaju protiv jedne od najslabijih ekipa u ligi, Krila Sovjetov iz Samare.

Poslije 90 minuta velike borbe i meča na kome je glavni sudija pokazao čak 12 žutih kartona i isključio dva fudbalera (po jednog na obje strane) ovakav ishod je možda i najrealniji na kraju.

Ekipa iz Samare povela je pogotkom Hrvata Radonjića koji je u 14. minutu provukao loptu kroz noge golmanu Lokomotive Giljermeu

Domaćini su početkom drugog dijela ostali bez isključenog Ignjatjeva koji je požutio drugi put, ali su u finišu u posljednjih 20 minuta imali šansu 10 na 10 pošto je fudbaler gostiju Adi dobio dva žuta kartona za samo tri minuta.

Krila su generalno, bila malo bolja na ovoj tvrdoj utakmici, pa se može reći da je šok terapija i smjena Grofa Božovića ipak urodila plodom jer nose kući bod sa teškog gostovanja.

Lokomotiva je remijem obezbijedila sebi drugu poziciju poslije ovog kola, mada trećeplasirani Krasnodar sada ima četiri boda manje i dvije utakmice manje.

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije