Olimpija savladala Borac sa 3:2

Vladimir Grbić

Olimpija je u prvom dijelu duela sa prvoplasiraniim timom u Prvoj ligi RS povela s 3:0, međutim, Banjalučani su u drugom poluvremenu pokazali mnogo bolju igru. Mrežu Borca načeo je Žusi Lupeta u osmom minutu, golove su postigli i Stefan Savić u 16. i Marko Putinčanin u 28. minutu, a u završnici meča pogotke za goste postigli su Delimir Bajić u 81. minutu i Aleksandar Popović u 88. Treba istaći da je trener Borca Darko Vojvodić zbog protesta sudijama poslan na tribine u 10. minutu, a tri minute kasnije je napustio klupu svoje ekipe.

Vrati na vijest

Komentari 0

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".