Fudbal

Piksi: Jedva čekam da vodim tim pred publikom

Piksi: Jedva čekam da vodim tim pred publikom
Foto: Arhiva | Piksi: Jedva čekam da vodim tim pred publikom

BEOGRAD - Jedva čekam utakmicu protiv Luksemburga, dozvoljeno je prisustvo publike, pozivam navijače da nas podrže, a mi ćemo im se odužiti na pravi način, izjavio je danas selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi.

Srbija će 4. septembra na stadionu "Rajko Mitić" dočekati Luksemburg u nastavku kvalifikacija za Mundijal u Kataru, a meču će moći da prisustvuje oko 25.000 navijača, odnosno polovina kapaciteta.

"Jedva čekam taj dan, lep momenat, do sada sam vodio ekipu kao na treningu, ovo će biti pravi ambijent. Nadam se da će ljubitelji fudbala doći da nas podrže, a mi ćemo im se odužiti na pravi način", rekao je Stojković Tanjugu u Obrenovcu, nakon što je u akciji FS S podijelio sportsku opremu klubovima iz ove opštine.

On je dodao da je srećan što je ponovo u Obrenovcu, uz koji je bio i tokom poplava 2014. godine.

"Uvek sam uz Obrenovac. Bilo je teško u vreme poplava, ali izdržali smo i to", rekao je nekadašsanji kapiten reprezentacije.

Stojković je iskoristio vrijeme i da se druži sa mališanima, koji treniraju fudbal u ovom gradu.

"Lepo je družiti se s decom, videti njihovu sreću, lepo je kada ste u ulozi nekog ko donira, daje, pruža. Moja poruka je da se bave sportom, sport je lepa disciplina, dobra škola. Da li će postati profesionalni fudbaleri ili ne, to je nebitno, to će njihov talenat odrediti, ali bitno je da se bave sportom, vrednuju neke stvari, poštuju, kao što su porodica, drugari, škola, sve što mlađi treba da neguju", istakao je Stojković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije