Preminuo legendarni fudbaler Ivan Toplak

Tanjug

Legendarni fudbaler i bivši selektor reprezentacije Jugoslavije Ivan Toplak preminuo je u Mariboru je u 90. godini života, saopštio je FSS.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

zekeriflax04

pozdrav prijatelju moje ime je Marija Josip, ja i moj suprug smo u braku već 10 godina i živjeli smo u miru do jednog vjernog dana, došao je kući stvarno ljut pokušao sam saznati što se događa, a onda je podigao glas ja i počeo se boriti sa mnom, pokušao sam sve što sam mogao da ga smirim, ali on je bio besan na mene bez razloga i rekao je da će se razvesti od mene, molila sam ga da mi kaže što se događa, sve što je mogao recite je li mu bilo dosta da trebam živjeti u njegovoj kući da me više ne želi u svom životu, plakao sam cijelu noć, zatim želim da kuća mojih prijatelja ostane tamo s njom i rekao sam joj što se dogodilo upoznajte me s dr. alabom koja je pomogla drugim ženama u istoj situaciji i to je ispalo dobro, prije svega nikad ne vjerujem, ali upravo sam rekla da bih trebala probati jer zaista toliko volim svog muža, pa sam ga kontaktirao i rekao mi je što da radim i učinio sam to, i poslao je snažnu molitvu koju sam morao izgovoriti u sredini noći dok je bacao ljubavnu čaroliju. Bilo je čudo 48 sati kasnije nazvao me jedini suprug rekavši mi da mu je žao što me želi natrag, bila sam tako sretna jer mi je dr. Alaba pomogao i obećao sam sebi da ću potrošiti ovaj testimoney širom svijeta kako bi ga drugi mogli vidjeti i kontaktirati ga, ako trebate pomoć, možete ga kontaktirati putem njegove gmail adrese [email protected] ili ga možete dobiti putem whatsappa / viber-a s ovim brojem +2349039885856, on je pomoćnik, pošaljite putem Bože da vrati izgubljene ljubavnike i donese ti sreću.