Radomir Antić kremiran u Madridu, sahrana u Srbiji nakon epidemije

Srna

Proslavljeni srpski trener Radomir Antić, koji je preminuo u ponedjeljak u 71. godini poslije kraće bolesti, kremiran je danas u Madridu.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

SlobodnaBanjaluka

Iako sam sa druge strane stadiona veliko hvala i veliko postovanje prema svemu sto je radio i za zivota postigao kao igrac,trener i selektor

Odgovor
peder.bojan.blcity

...zaboravio si uz napomenu da RS nestane tj da se utopi u tvoju federaciju , znamo mi mko si ti, a svaka ti nečast kako si onu porodicu stavio na stub srama ali nije čudo ti si veliki protivnik Republike Srpske a naravno i Srbije!

bojan.blcity

Republika Srpska cela-crno bela................

Odgovor
peder.bojan.blcity

Pogana smrdljiva mahalušo , ne kaže se tako sram te bio, ali pošto si primitivna mahaluša nije to ni čudno za tebe. Hebo te Kavazovic.

bojan.blcity

R.I.P............"Kada umrem sahranite mi telo,sve na meni nek' bude crno-belo"