Fudbal

Radonjić otkrio šta je rekao Ronaldu nakon utakmice

Radonjić otkrio šta je rekao Ronaldu nakon utakmice
Foto: Tanjug/AP arhiva | Radonjić otkrio šta je rekao Ronaldu nakon utakmice

Suze Kristijana Ronalda na kraju meča protiv Srbije usred Lisabona obišle su svijet. Nemoćan je bio jedan od najvećih igrača svih vremena u duelu sa Orlovima, gdje se nije vidio tokom čitavog meča, a na kraju je ponovo u bijesu bacio kapitensku traku.

U momentima tuge, prišao mu je srpski reprezentativac Nemanja Radonjić, koji je pokušao da ga utješi.

Upravo je Ronaldo idol Nemanje Radonjića, koji to nikada nije krio, a nema sumnje da je pobjeda protiv svog idola nešto što će pamtiti čitavog života.

Uspomene za sva vremena biće i njihove fotografije na kraju kada Radonjić tješi uplakanog Ronalda, a fudbaler Benfike je u ekskluzivnom razgovoru za Telegraf otkrio šta mu je rekao, kao i o čemu je razmišljao posljednja četiri minuta meča poslije gola Mitrovića, ali i kako su ga u svom klubu dočekali reprezentativci Portugalije.

O čemu si razmišljao poslednja četiri minuta utakmice?

"Razmišljao sam samo o tome da se što pre završi, da čujem zvižduk i da počne slavlje. Teško je ostati koncentrisan u tim zadnjim minutima kada ispred sebe vidiš veliku radost i slavlje, a noge su ti još na terenu gde protivnik kreće na sve ili ništa. Mnogo smo se borili za to da odemo na Svetsko prvenstvo i zaslužili smo ovaj direktan plasman."

Da li si verovao u pobedu?

"Jesam znao sam da ih dobijamo. Tome je znatno doprinela atmosfera u timu, otišli smo sa verom u pobedu. Svi smo verovali."

 

Ceo svet je obišla slika na kojoj tešiš Ronalda nakon utakmice. Otkrij šta si mu rekao?

"Rekao sam mu da podigne glavu gore."

Kako su reagovali u tvom klubu dan posle triumfa. Da li su ti čestitali saigrači iz Benfike?

 

"Jesu, svi su mi čestitali. Čak i igrači koji koji igraju za reprezentaciju Portugalije, a nisu nastupali zbog povreda. Svi do jednog su mi prišli i čestitali. To je veliki gest, odlika velikih igrača."

Razmišljaš li već o potencijalnim rivalima u grupi i koga bi voleo da izvučemo 1. aprila?

"Koga god da izvuku u žrebu znam da će nas selektor spremati kao za Portugaliju. Znam da ćemo pristupiti odgovorno i da nijednog protivnika nećemo potceniti. Sada ne razmišljam preterano o tome, još smo pod utiskom ove pobede ali polako priželjkujem slabije rivale".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije