Fudbal

Ronaldo negirao da napušta Juventus: Idem po treću titulu u Seriji A

Ronaldo negirao da napušta Juventus: Idem po treću titulu u Seriji A
Foto: Tanjug/AP | Ronaldo negirao da napušta Juventus: Idem po treću titulu u Seriji A

Kristijano Ronaldo odbacio je glasine da će možda napustiti Juventus po okončanju aktuelne sezone u kojoj je stigao do drugog naslova šampiona Italije.

"Stara dama" je bila sjajna protekle sezone osvojivši deveti uzastopni naslov nacionalnog šampiona. Bez obzira na dobre igre 35-godišnjeg Portugalca, koji je postigao 31 gol u Seriji A, pojavile su se medijske špekulacije da bi se mogao vratiti u Real Madrid ili preći u Pari Sen-Žermen.

Takve glasine Ronaldo je odbacio porukom koju je objavio na Instagramu:

"Sretan što sam osvojio posljednje dvije od devet uzastopnih titula Serie A za Juventus. Čini se lako, ali nije. Iz godine u godinu talentom, predanošću i napornim radom možete ostvariti svoje ciljeve i biti bolji nego prije. Idem po treću titulu."

Ronaldo je jedan od najboljih fudbalera današnjice. Tokom karijere čak pet puta je osvajao “Zlatnu loptu“, a igrao je za Sporting, Mančester junajted, Real Madrid i sada Juventus. U klupskom fudbalu bio je šampion Engleske, Španije i Italije, a Ligu šampiona osvajao je čak pet puta, jednom sa Unitedom i četiri sa Realom. U riznici trofeja, između ostalo, ima i četiri pehara sa Svjetskog klupskog prvenstva.

Sa reprezentacijom Portugala 2016. godine osvojio je naslov šampiona Evrope. Za nacionalni tim je odigrao 164 utakmice i postigao 99 golova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije