Fudbal

Siti ubjedljiv protiv Briža, Sporting nadigrao Bešiktaš

Siti ubjedljiv protiv Briža, Sporting nadigrao Bešiktaš
Foto: Tanjug/AP | Siti ubjedljiv protiv Briža, Sporting nadigrao Bešiktaš

Fudbaleri Mančester Sitija ubjedljivo su kao gosti savladali Klub Briž sa 5:1 u okviru trećeg kola grupe A Lige Šampiona, dok je Sporting kao gost bio bolji od Bešiktaša sa 4:1 u okviru grupe C.

Siti je do prvog pogotka stigao u 30. minuti golom Kansela, a prednost do kraja prvog dijela utakmice je udvostručio Marez u 43. minuti iz jedanaesterca.

Gdje su stali u prvom dijelu, fudbaleri Sitija nastavili su i u drugom, a na 3:0 rezultat je povećao Voker u 53. minuti. U 67. minuti rezultat je glasio 4:0, a strijelac je bio Palmer. Utješni pogodak Klub Briž je postigao u 82. minuti, a prednost  je smanjio Vanaken na 4:1. Konačan rezultat meča 5:1 postavio je Marez u 84. minuti.

Sporting je do prednosti kao gost protiv Beškitaša od 1:0 stigao u 15. minuti, a rezultat 1:1 djelo je Larina u 24. minuti. Nije dugo trajalo izjednačenje Beškitaša, a svoj drugi pogodak za Sporting i vođstvo od 2:1 postavio je svojim drugim pogotkom Koates u 27. minuti.

Na 3:1 povećao je Sarabija pogotkom iz jedanaesterca u 44. minuti, a konačan rezultat i pobjedu Sportinga od 4:1 postavio je Paulinjo u 89. minuti.

Ostali mečevi u grupama A, B, C i D igraju se od 21 čas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije