Fudbal

Trener Slobode iz Novog Grada zadovoljan dosadašnjim dijelom prvenstva

Trener Slobode iz Novog Grada zadovoljan dosadašnjim dijelom prvenstva
Foto: Facebook | Duško Vranešević trener Slobode iz Novog Grada zadovoljan dosadašnjim dijelom prvenstva

Fudbaleri Slobode iz Novog Grada ulaze u finiš prvog dijela sezone, a u 10 odigranih kola u M:tel Prvoj ligi Republike Srpske ostvarili su učinak od sedam pobjeda, dva remija i jedan poraz i nalaze se na četvrtom mjestu na tabeli sa 23 osvojena boda i gol razlikom 18:4.

Trener Slobode Duško Vranešević rekao je u izjavi za "Nezavisne" da je zadovoljan ostvarenim rezultatima, ali da uvijek može bolje.

"Moramo biti zadovoljni s obzirom na to da smo u novu sezonu ušli sa potpuno novim timom. U 10 odigranih kola imamo samo jedan poraz i to u utakmici gdje smo bili dosta bolji protivnik i nesrećno izgubili u zadnjim minutama", kaže Vranešević.

"Imamo prepoznatljiv stil igre i igramo ofanzivan i napadački fudbal. Poslije Željezničara imamo najmlađu ekipu u ligi gdje svaku utakmicu u startnoj postavi imamo mimimum osam igrača ispod 21.godine", dodaje Vranešević.

"Sigurno da uvijek može bolje, pogotovo jer je ekipa dosta mlada i ima još puno prostora za napredak. Nadam se da ćemo u preostalih pet kola odigrati još bolje i ostati u samom vrhu tabele", rekao je Vranešević za "Nezavisne".

Sloboda će do novih bodova imati priliku da dođe u nedjelju kada će na svom terenu ugostiti ekipu Zvijezde 09.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije