Fudbal

U "Nezavisnim" na poklon album "Euro 2020 - Special Edition"

U "Nezavisnim" na poklon album "Euro 2020 - Special Edition"
Foto: N.N. | U "Nezavisnim" na poklon album "Euro 2020 - Special Edition"

Ljeto nam je sve bliže, a s njim stiže i dugo očekivano Evropsko prvenstvo u fudbalu, koje je na programu od 11. juna do 11. jula u nekoliko evropskih zemalja. Da bi užitak ljubiteljima najvažnije sporedne stvari bio još veći pobrinule su se "Nezavisne", koje će svim čitaocima u ponedjeljak, 5. aprila, uz svaki kupljeni primjerak novina pokloniti album "Euro 2020 - Special Edition"!

Naravno, i ovo izdanje potpisuje čuveni "Panini", a uz svaki album na poklon je i šest samoljepljivih sličica.

Vjerovatno nema djeteta koje tokom djetinjstva bar jednom nije sakupljalo samoljepljive sličice s omiljenim likovima i lijepilo ih u album, a duplikate mijenjalo sa drugarima. Neki su tu tradiciju nastavili i kada su odrasli pa im je ovo postalo više od kolekcionarstva.

Kada je prošle godine objavljeno da će Euro 2020. zbog pandemije virusa korona biti odloženo za godinu dana, ljubitelji fudbala su bili razočarani jer neće moći da svoje sportske junake vide na velikoj sceni, ali utjehu im je pružio upravo "Panini", koji je odštampao album koji je bio neka vrsta pripreme za ono najbolje što slijedi.

"Euro 2020 - Special Edition" je kao i sva prethodna izdanja odštampan na kvalitetnom papiru, a na nešto manje od 100 strana možete naći skoro sve što vas interesuje o predstojećem EP.

Osim detaljnih informacija o 24 ekipe učesnice, tu su i raspored mečeva, pregled gradova domaćina, a moći ćete da se vratite unazad kroz vrijeme i saznate koje su sve zemlje imale tu čast da budu kontinentalni šampioni.

Album "Euro 2020 - Special Edition" sadrži 654 samoljepljivih sličica i sve su veoma posebne. Svi oni koji iz bilo kojeg razloga ne uspiju da kompletiraju album ne treba da brinu. U albumu se nalazi narudžbenica u koju treba da upišete brojeve nedostajućih sličica i pošaljete na zadanu adresu i problem je riješen.

Do EP u fudbalu je ostalo još nešto više od dva mjeseca pa požurite po svoj primjerak "Nezavisnih" i uz album "Euro 2020 - Special Edition" osjetite magiju fudbala!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije