Fudbal

Vico Zeljković na prijemu kod načelnika Starog Grada

Vico Zeljković na prijemu kod načelnika Starog Grada
Foto: N.N. | Vico Zeljković na prijemu kod načelnika

SARAJEVO - Predsjednik Fudbalskog saveza (FS) BiH Vico Zeljković, generalni sekretar Adnan Džemidžić i predstavnici FS Kantona Sarajevo bili su danas na prijemu kod načelnika sarajevske opštine Stari Grad Ibrahima Hadžibajrića povodom projekta izgradnje fudbalskog terena na području ove opštine.

Zeljković je najavio mogućnost zajedničkog finansiranja projekta od strane opštine, FS BiH i UEFA.

"Upoznat sam sa problemima i potrebama ove opštine i pokušaćemo u narednom periodu da pronađemo adekvatno rješenje i da sagradimo jedan teren u općini Stari Grad. U ovom momentu je najrealnije da to ide u smjeru opština Stari Grad – Fudbalski savez - UEFA jer na taj način bismo pokušali da iz projekta Hat Trick 5 jedan dio sredstava odvojimo za ovaj teren i da ga realizujemo na radost svih ljudi koji vole fudbal", izjavio je Zeljković.

Načelnik Hadžibajrić je između ostalog rekao:

"Jedina smo opština koja je uvela fudbalske lige naših osnovaca i fudbalski teren bio bi od velikog značaja upravo za naše mlade talente koji se ističu kroz ove lige, ali i za sve ostale. Mi svakako imamo dvije do tri lokacije koje su raspoložive i na kojima bismo zajedno mogli realizovati ovaj projekat", kazao je Hadžibajrić.

Ibrahim Hadžibajrić je dodao i to da će opštinske službe u što kraćem roku dostaviti idejne projekte o izgradnji fudbalskih terena FS BiH, kao i raspoložive lokacije, nakon čega će se dogovarati o daljoj realizaciji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije