Fudbal

Vico Zeljković ugostio delegaciju futsal prvaka

Vico Zeljković ugostio delegaciju futsal prvaka
Foto: FK Mostar SG | Vico Zeljković ugostio delegaciju futsal prvaka

U zgradi Nogometnog/Fudbalskog Bosne i Hercegovine u Sarajevu predsjednik Vico Zeljković primio je delegaciju Mostar Starog Grada, futsal šampiona Bosne i Hercegovine, koju su činili predsjednik Amel Bajgorić, direktor Mirsad Fazlinović i član Uprave Alen Đuliman.

Iz mostarskog kluba nisu krili oduševljenje ovim gestom predsjednika Zeljkovića, koji je na ovaj način pokazao da želi dati doprinos daljem razvoju futsala u Bosni i Hercegovini.

"Prvi put nakon četiri osvojene titule prvaka BiH primio nas je jedan predsjednik N/SBiH. Zbog toga smo zahvalni predsjedniku Vici Zeljkoviću i njegovim saradnicima na velikom gestu. Imali smo veoma konstruktivan razgovor o mnogim temama, ali u prvom redu o unaprijeđenju futsala u BiH. Predsjednik Zeljković je rekao da će pomoći oko organizacije Glavne runde (Main round) UEFA-ine Lige prvaka, gdje ćemo igrati protiv Kampuksen Dynama (Finska), CS Dinama Plus (Moldavija) i ZVV Hovocuba (Nizozemska). Mi smo domaćini turnira od 26. do 31. oktobra u Jablanici", kazao je Amel Bajgorić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije