Fudbal

Pratite nas na Google news

Vučić: Brdo para smo dali i Partizanu i Zvezdi

Vučić: Brdo para smo dali i Partizanu i Zvezdi
Foto: Tanjug | Vučić: Brdo para smo dali i Partizanu i Zvezdi
Tanjug

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će po povratku iz Njujuorka objaviti tačan iznos novca dat Partizanu i Zvezdi i da će se tada znati koji je klub navodno nečiji ljubimac.

"Da ne bih ulazio u te odvratne priče gde državu koriste za pravdanje poraza ili veličanje uspeha, po povratku u Beograd lično ću izaći sa kompletnim ciframa, a brdo para smo dali i Partizanu i Zvezdu. Da vidi narod ko je čiji ljubijmac i koliki je Vučić peder", rekao je predsjednik novinarima upitan ko je ljubimac države - Zvezda ili Partizan i gdje je više novca odlazilo:

"Cifre ću izneti zbog pravih navijača Paritzana, i pravih navijača Zvezde, a ne zbog političkih aktivista da zaista znaju šta se desava i koliko smo novca dali".

"Uvek je lakše da imate izgovore za svoje neuspehe da budete velike žrtva ili veliki junak za svoj uspeh. To ćete ubudiće manuti preko grbače države jer ćemo jednom zavuke da izađemo sa sivm podacima", rekao je predsjednik.

Predsjednik, koga navijači često "krive" za situaciju u fudbalu, jer je više puta naglasio da navija za Crvenu Zvezdu i time je favorizuje, rekao je da će saopštiti konkretne cifre, jer je to važna stvar.

"To je važno da vide zašto sam peder, a koliko bi trebalo nekima da dam da ne bih bio peder", prokomentarisao je predsjednik aludirajući na poslednji derbi i skanidanja navijača Partizana "Vučiću pederu".

Sa tačnim cifrrama će izaći upravo zbog tih, kako je naveo, šupljih priča o favorizovanju jednog ili drugog kluba.

Mnogima će biti neprijatno kada čuju i vide te podatke, rekao je Vučić.

Podsjetio je da je i on bio dio stadiona i da zna da mladi ljudi uvijek misle antirežimski, da misle da su snaga i da će se boriti protiv vlasti, bez obzira da li je ona njabolja ili najgora te da zna da svi neće poštovati ono što kaže.

"Kada budu čuli koliko smo novca dali narod će reći sta ste im davali tolike pare", rekao je predsjednik i dodao da će se svi iznenaditi, jer narod misli da država ne daje pare, da oni umiru od gladi i da im je mnogo teška situacija.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije