Zvezda odnijela bodove na Marakani, Dinamo poražen na Maksimiru

Marko Mišić

Fudbaleri Crvene zvezde pobijedili su večeras u Beogradu portugalsku Bragu u prvom kolu grupe F Lige Evrope za 2021/2022. godinu.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

ilijatoljaga007

Partizan trijumfovao na Kipru, Zvezda odnijela bodove na Marakani, Dinamo poražen na Maksimiru, Sarajevo se izmedžuse podelilo na male ispred rezidencije Dinastija Živkoviča, ba, gde če crnogorka nako u providnim dimijama poslužiti šareni i šerbe od zove, brendirani napitak kuče,
Imber ala Seby, ba
PS kad god lopta ode nizastranu mamurni Željoljiljan otrči ko retriver i donese je sav zadihan vrteći repićem dok mu Sabina u šumarku dira ko kondicini trener s rezervnim igračima