Fudbaleri Zvezde nisu pušteni na KiM, vraćaju se sa Jarinja

Tanjug

Ekspedicija FK Crvena zvezda nije puštena na Kosmet i fudbaleri se vraćaju sa administrativnog prelaza Jarinje. To znači da od utakmice Kupa Srbije protiv Trepče u Zvečanu definitivno nema ništa.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

ugrozeni

Ko ima pravo i po kome zakonu da zabrani slobodu kretanja gradjana Srbije na cjelovitoj teritoriji Srbije. Po kom zakonu smiju da se zaustave sportisti na Jarinju i ko smije da ih zaustavi. Da li je terorizam na Kosovu legalan? Da li su sportisti trazili zastitu od UN i KFOR-a? Oni su nadlezni da obezbjede slobodu kretanja ne samo za stanovnistvo albanskog porijekla, nego za sve gradjane koji tamo zive i krecu se na prostoru Kosova, bez obzira iz kojeg dijela Srbije dolaze. Zasto se nepostuje i nesprovodi Rezolucija 1244? Da li vazi ta Rezolucija, ako nevazi onda mora pod hitno da se vrati vojska i policija Srbije na Kosovo.
Ovo sve izgleda na igru iz djecijeg obdanista a ne na ozbiljne probleme gradjana Srbije, koje mora, pod hitno da rijesi vlada Srbije.