Izbor sportiste

BiH dobija sportske vladare 2020. (VIDEO UŽIVO)

BiH dobija sportske vladare 2020. (VIDEO UŽIVO)
Foto: Arhiva | BiH dobija sportske vladare 2020.

Bosna i Hercegovina će po 20. put dobiti sportske heroje. Večeras će od 20 časova putem www.nezavisne.com i BHT1 biti emitovana svečana manifestacija Izbora najboljeg sportiste BiH u organizaciji "Nezavisnih novina" i Radio-televizije BiH.

Večeras ćemo saznati ko će naslijediti prošlogodišnje laureate atletičara Amela Tuku i džudistkinju Larisu Cerić, a i ovaj put nagrade u najrelevantnijem izboru ovakve vrste u BiH biće dodijeljene u 12 kategorija: najbolji sportista, najbolja sportistkinja, najbolja ekipa, najbolji trener, nagrada publike, najperspektivniji sportista, najperspektivnija sportistkinja, nagrada za fair play, nagrada za razvoj sporta u BiH, životno djelo, najbolji sportista u sportu za invalide i najbolja ekipa u sportu za invalide.

Predsjednica ovogodišnjeg Izbora je Slađana Golić, a "Nezavisne novine" i BHRT 20. godinu zaredom organizuju Izbor najboljeg sportiste BiH, najrelevantniju manifestacije ovakve vrste u BiH, čiji je partner Olimpijski komitet BiH. Snažnu podršku pruža i Ministarstvo civilnih poslova BiH.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije