Izbor sportiste

Izbor najboljih sportista RS u organizaciji “Glasa Srpske”

Izbor najboljih sportista RS u organizaciji “Glasa Srpske”
Foto: N.N. | Izbor najboljih sportista RS u organizaciji “Glasa Srpske”

Republika Srpska večeras će u Banskom dvoru u Banjaluci dobiti nove sportske heroje 27. put, dok će manifestacija Izbor deset najboljih sportista u organizaciji "Glasa Srpske" doživjeti svoje 64. izdanje.

Na današnjoj sjednici stručnog žirija, kojim predsjedava proslavljeni srpski odbojkaš Ivan Miljković, odlučiće ko će na tronu naslijediti prošlogodišnju slavljenicu, odbojkašicu Anu Gajić, i ponijeti titulu najboljeg sportiste RS za 2018. Prestižnu manifestaciju, koja je jedna od najstarijih ovog tipa u regionu, direktno će prenositi medijski partner "Glasa" Radiotelevizija RS od 20.10.

"Najvažniji deo posla tek nas očekuje, jer moramo izabrati najbolje. Dosad smo imali lakši posao, jer deset odabranih moramo poredati od desetog do prvog mesta", izjavio je Miljković.

Osim izbora deset najboljih, biće dodijeljeno još 11 priznanja, poput nagrade za najboljeg sportista iz RS, biće proglašen najbolji trenera, ambasadori sporta RS te dodijeljene plakete za doprinos i razvoj specijalnih i paralelnih veze RS i Srbije, za dugogodišnji doprinos i razvoj sporta, za rezultate u sportu za invalide, kao i za sportski događaj godine. Biće dodijeljena i povelja za izuzetan poduhvat godine, plaketa za veliki jubilej, te plaketa "Glasa" posthumno. Najbolji novinar dobiće nagradu "Zlatno pero  Limun Papić".

G.K.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije