Izbor sportiste

Predstavljamo Ajlu Čajić: Vođa novog talasa rukometašica

Predstavljamo Ajlu Čajić: Vođa novog talasa rukometašica
Foto: N.N. | Predstavljamo Ajlu Čajić: Vođa novog talasa rukometašica

Ajla Čajić rođena je 28. maja 2003. godine u Sarajevu. Posljednjih pet godina aktivno trenira u RK Hadžići, u kojem je prošla sve omladinske kategorije, a posljednje dvije godine nastupa za seniorku ekipu, u kojoj je postala jedan od zaštitnih znakova.

Nakon brojnih priznanja u mlađim kategorijama, gdje je proglašena i za najsvestranijeg igrača BiH u svojoj uzrasnoj kategoriji, u prošloj sezoni osvojila je Kup BiH. Na završnom turniru bila je jedna od najboljih igračica te potvrdila status jedne od najtalentovanijih bh. rukometašica.

Ajla je predvodnica novog vala mladih rukometašica, što potvrđuje i u novoj sezoni u kojoj ima najveće ambicije sa svojim klubom. Kandidatkinja je za najperspektivniju sportistkinju.

"Nezavisne novine" i Radio-televizija BiH 20. godinu zaredom organizuju Izbor najboljeg sportiste BiH, najrelevantniju manifestacije ovakve vrste u BiH, čiji je partner Olimpijski komitet BiH. Snažnu podršku pruža i Ministarstvo civilnih poslova BiH.

Predsjednik stručnog žirija je Slađana Golić, a nagrade će biti dodijeljene u ukupno 12 kategorija, a to su najbolji sportista, najbolja sportistkinja, najbolja ekipa, najbolji trener, najperspektivniji sportista, najperspektivnija sportistkinja, nagrada za životno djelo, nagrada za razvoj sporta, nagrada za fer-plej - sportski uzor, nagrada za najboljeg sportistu u sportu za invalide, nagrada za najbolju ekipu u sportu za invalide i nagrada publike, o kojoj će odlučiti posjetioci portala www.nezavisne.com. Proglašenje najboljih sportista BiH u 2020. godini biće emitovano 14. decembra u 20 časova na BHT 1 i portalu www.nezavisne.com.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije