Izbor sportiste

Predstavljamo: Futsal reprezentacija BiH - Prvi put na Evru

Predstavljamo: Futsal reprezentacija BiH - Prvi put na Evru
Foto: N/FS BiH | Predstavljamo: Futsal reprezentacija BiH - Prvi put na Evru

Futsal reprezentacija Bosne i Hercegovine ostvarila je istorijski uspjeh u 2021. godini.

Predvođeni selektorom Ivom Krezom, bh. futsaleri su odigrali sjajne kvalifikacije i direktno se plasirali na Evropsko prvenstvo koje se naredne godine igra u Nizozemskoj.

U grupi protiv Srbije, Rumunije i Sjeverne Makedonije "zmajevi" su zauzeli prvo mjesto osvojivši 15 bodova i tako su se plasirali među 16 najboljih na Starom kontinentu.

Prvenstvo se igra od 19. januara do 6. februara 2022. godine, a voljom žrijeba "zmajevi" će igrati u grupi zajedno sa selekcijama Gruzije, Azerbejdžana i Španije protiv kojih će tražiti i istorijsku pobjedu na debitantskom nastupu na Evru. 

Futsal reprezentacija BiH u konkurenciji je za najbolju ekipu u Izboru najboljeg sportiste BiH u 2021. koji organizuju "Nezavisne novine" i Radio-televizija BiH.

Nagrade će biti dodijeljene u ukupno 12 kategorija, a to su: najbolji sportista, najbolja sportistkinja, najbolja ekipa, najbolji trener, najperspektivniji sportista, najperspektivnija sportistkinja, nagrada za životno djelo, nagrada za razvoj sporta, nagrada za fer-plej - sportski uzor, najbolji sportista za osobe sa invaliditetom, najbolja ekipa u sportu osoba s invaliditetom i nagrada čitalaca, o kojoj odlučuju čitaoci i posjetioci portala www.nezavisne.com.

Proglašenje najboljih biće održano 20. decembra na programu BHT 1 i portalu nezavisne.com s početkom u 20 časova.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije