Izbor sportiste

Predstavljamo: Odbojkašica Ajla Paradžik blista u francuskoj eliti

Predstavljamo: Odbojkašica Ajla Paradžik blista u francuskoj eliti
Foto: N.N. | Predstavljamo: Odbojkašica Ajla Paradžik blista u francuskoj eliti

Ajla Paradžik rođena je 29. jula 1994. godine u Goraždu. Jedna je od najboljih odbojkašica BiH i standardna reprezentativka. Dubok trag ostavila je igrajući za brčansko Jedinstvo, te u Mađarskoj.

U prethodnoj sezoni pružala je sjajne partije u dresu francuskog Nansija, s kojim je izborila plasman u plej-of za prvaka, koji je prekinut zbog pandemije virusa korona. Statistički je bila među najboljim igračicama tima, a i novu sezonu je otvorila na odličan način, kao i ekipa, koja je u vrhu francuskog šampionata, koje se ubraja među vodeće na Starom kontinentu. Očekuje se da bude i jedan od lidera bh. tima u novom ciklusu kvalifikacija za EP, u kojima će s BiH pokušati da izbori istorijski plasman na Evrovolej.

"Nezavisne novine" i Radio-televizija BiH 20. godinu zaredom organizuju Izbor najboljeg sportiste BiH, najrelevantniju manifestacije ovakve vrste u BiH, čiji je partner Olimpijski komitet BiH. Snažnu podršku pruža i Ministarstvo civilnih poslova BiH.

Predsjednik stručnog žirija je Slađana Golić, a nagrade će biti dodijeljene u ukupno 12 kategorija, a to su najbolji sportista, najbolja sportistkinja, najbolja ekipa, najbolji trener, najperspektivniji sportista, najperspektivnija sportistkinja, nagrada za životno djelo, nagrada za razvoj sporta, nagrada za fer-plej - sportski uzor, nagrada za najboljeg sportistu u sportu za invalide, nagrada za najbolju ekipu u sportu za invalide i nagrada publike, o kojoj će odlučiti posjetioci portala www.nezavisne.com. Proglašenje najboljih sportista BiH u 2020. godini biće emitovano 14. decembra u 20 časova na BHT 1 i portalu www.nezavisne.com.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije