Izbor sportiste

Sve spremno za spektakl Izbor najboljeg sportiste BiH u 2019.

Sve spremno za spektakl Izbor najboljeg sportiste BiH u 2019.
Foto: Arhiva | Sve spremno za spektakl Izbor najboljeg sportiste BiH u 2019.

​Sve je spremno za megaspektakl u hotelu "Holiday", gdje će u četvrtak s početkom u 20 sati biti održan 19. Izbor najboljeg sportiste BiH, u organizaciji "Nezavisnih novina" i Radio-televizije BiH.

U direktnu organizaciju jedne od najznačajnijih manifestacija za bh. sport uključeno je više od 100 ljudi, čije će plodove rada moći vidjeti i televizijski gledaoci u direktnom prenosu putem zemaljskog i satelitskog signala na BHT 1. Takođe, prenos uživo moći će pratiti i posjetioci portala www.nezavisne.com i www.bhrt.ba.

"I za ovaj izbor smo se potrudili da napravimo iskorak i u tehničkom smislu. Koristićemo najsavremeniju opremu, radićemo u HD rezoluciji i mogu obećati da će gledaoci ispred malih ekrana moći uživati jednako kao i oni u sali. Ovogodišnji Izbor sportiste BiH u organizaciji 'Nezavisnih novina' i BHT 1 pokrivaćemo sa sedam kamera. To uključuje i jednu kransku pokretnu kameru, što će svakako dati dodatnu dimenziju prenosu cijelog događaja", najavio je Vedad Hodžić, glavni reditelj BHT 1 i manifestacije Izbora sportiste BiH.

Povodom manifestacije planirano je nekoliko javljanja uživo, uključujući i ono u centralnoj informativnoj emisiji BHT 1.

Voditelji programa biće Lejla Durmo i Aleksandar Crkvenjaš, poznata TV lica. Kada je riječ o produkciji, blještavilu scene i kompletnog ambijenta, za to je zadužena oficijalna agencija Newevent.

Inače, danas s početkom u 11.30 u Svečanom salonu RTV doma u Sarajevu biće održana pres-konferencija povodom 19. Izbora najboljeg sportiste BiH. Svečana manifestacija 19. Izbora najboljeg sportiste BiH u 2019. godini biće održana 12. decembra, u hotelu "Holiday", s početkom u 20 časova, uz direktan prenos na BHT 1.

Zabavni program

Uobičajeno, prisutni u "Holidayju" i gledaoci ispred TV ekrana moći će uživati i u zabavnom programu. Ove godine za taj dio posla zadužena je Danijela Knežević, u pratnji Arsena Čarkića na klaviru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije