Jelen pivo

Svjetsko prvenstvo u košarci - Kina 2019.

Otkazana sjednica VSTS-a BiH, jedan član zaražen virusom korona

SARAJEVO - Sjednica Visokog sudskog i tužilačkog savjeta Bosne i Hercegovine koja je bila planirana za danas je otkazana.

U Albaniji 12 novozaraženih koronom, još dva smrtna sličaja

TIRANA - U Albaniji je danas prijavljeno još 12 slučajeva virusa korona čime je broj ukupno zaraženih porastao na 186, a sinoć i jutros su preminule dvije osobe, žena (85) i muškarac (66), pa se broj preminulih popeo na osam.

"Bogdanović je odličan, ali nije lider"

Bivši košarkaški reprezentativac Srbije i osvajač zlata na Mundobasketu u Indijanopolisu, Milan Gurović ocijenio je rezultat srpske selekcije u Kini kao mali neuspjeh. Smatra da su Orlovi imali odličan tim i igrače, ali da im je nedostajalo malo više hrabrosti i bezobrazluka u utakmicama sa Španijom i Argentinom.

FIBA mijenja sistem za SP 2023.

Poslije održanog Mundobasketa u Kini, koji je bio najnaporniji do sada u istoriji kako za timove tako i za izvještače, Svjetska košarkaška federacija (FIBA) je odlučila da uvede korjenite promjene.

Španski kralj dočekao svjetske košarkaške šampione

Španski kralj Felipe Šesti i hiljade navijača dočekali su u Madridu nove svjetske šampione, košarkašku reprezentaciju Španije.

Srpski košarkaši stigli u Beograd

Košarkaši Srbije vratili su se u Beograd sa Svjetskog prvenstva u Kini gdje su osvojili peto mjesto, a na beogradskom Aerodromu dočekani su aplauzom, prenose beogradski mediji.

Bogdanović: Možda je moja krivica

Srpski košarkaški reprezentativac Bogdan Bogdanović citirao je legendarnog Majkla Džordana "Možda je moja krivica" dan poslije završetka Svetskog prvenstva u Kini.

Gasol objasnio krah Srbije na Svjetskom prvenstvu

Španski košarkaš Mark Gasol najavio je da na sljedećem prvenstvu možda neće igrati, ali i da je Furija postala prvak svijeta jer se pokazala kao najbolji tim, a ne skup pojedinaca.