Košarka

Igokea u Beogradu protiv Partizana

Igokea u Beogradu protiv Partizana
Foto: N.N. | Igokea u Beogradu protiv Partizana

U 18. kolu regionalne ABA lige ekipa Igokee večeras gostuje kod Partizana.

Košarkaši Igokee igraju odlično ove sezone u svim takmičenjima - od Kup takmičenja, preko FIBA lige šampiona, gdje su stigli do TOP 16 faze, pa do regionalne lige, gdje dijele lidersku poziciju sa ekipom Mornara. Obje ekipe imaju po 13 pobjeda i tri poraza.

S druge strane, Partizan je, sa sedam pobjeda i devet poraza, na sedmoj poziciji. U prvom odmjeravanju snaga, u 5. kolu, Igokea je dobila susret protiv crno-bijelih poslije produžetka - 90:84. U međuvremenu, tim iz Laktaša ima sjajne rezultate, što se ne može reći i za domaćina ovog susreta.

Košarkaši Igokee žele da nastave sa serijom dobrih rezultata. Znaju da je rival težak, ali su sigurni u svoje mogućnosti.

- Igramo veliku utakmicu ovog vikenda sa Partizanom na gostovanju. Sigurno da nas očekuje teška utakmica. Gledali smo ih protiv Lokomotive i igrali su veoma dobro. Zato moramo da odigramo čvrsto i agresivno kao i do sada i nadam se da možemo do dobrog rezultata - rekao je Džeki Karmajkl.

Crno-bijeli su slavili protiv Lokomotive i to im je dalo dodatnu snagu, ali su u međuvremenu ostali bez direktora Nikole Lončara koji je smijenjen. Koliko će to uticati na domaće u ovom duelu, biće poznato po završetku utakmice, Partizan Nis- Igokea, koja u dvorani "Ranko Žeravica" počinje u 19.00 časova.

Ostale utakmice 18. kola, među kojima je i susret Krka-Crvena zvezda, zakazane su za sutra.

Podsjećamo, zbog virusa korona, odgođena su dva meča. Nove termine dobiće susret čačanskog Borca i beogradskog FMP-a, te utakmica Budućnosti i Cedevita Olimpije.

(RTRS)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije