Košarka

Irving i Džejms ponovo zajedno?

Irving i Džejms ponovo zajedno?
Foto: Ilustracija | Irving i Džejms ponovo zajedno?

Posljednje informacije iz NBA kažu da je Kajri Irving spreman da ponovo zaigra sa Lebronom Džejmsom.

Glasine oko Los Anđeles Lejkersa ne jenjavaju i priče o ponovnom zajedništvu Lebrona Džejmsa i Kajrija Irvinga ponovo su aktuelne.

Lejkersi su imali plan da očiste "salary cap" i da na ugovoru imaju dva superstara. Nakon čišćenja "selerija" prošlog ljeta su potpisali jednog od najboljih igrača svih vremena, Lebrona Džejmsa.

Lebron je došao kao slobodan igrač i prethodno je bio član Klivlend Kavalirsa, gdje je tri godine igrao sa mladim plejmejkerom sa Djuka, Kajrijem Irvingom, koji je nezadovoljan statusom u Kavsima napustio ekipu i pridružio se karavanu Boston Seltiksa.

Lejkersi i dalje traže drugog superstara, a kako se čini, u Bostonu baš i ne cvjetaju ruže, pa će Irving najvjerovatnije napustiti Masačusets i potpisati sa nekim drugim timom ovog ljeta.

"Da ste me pitali prije nekih šest mjeseci da li će Lebron Džejms i Kajri Irving igrati zajedno, rekao bih vam da nema šanse i da je ta priča završena. Ali, posljednjih mjeseci se svašta u NBA ligi dešava i sve se češće po kuloarima povezuju Lebron Džejms i Kajri Irving. Čini se da je Kajri spremniji nego ikada da ponovo zaigra sa Lebronom Džejmsom", rekao je jedan od novinara ESPN–a, Džejson Vitlok.

Ovaj potez Lejkersa bio bi zaista veliki, ali s obzirom na to da na poziciji plejmejkera već imaju mladog i talentovanog Lonza Bola, a i kada pogledamo istorijat dešavanja u Kavalirsima na ovaj potez baš i ne treba polagati velike nade, ali ga isto tako ne treba ni otpisivati.

(B92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije