Košarka

Pešićev sin se oglasio o zdravstvenom stanju svog oca

Pešićev sin se oglasio o zdravstvenom stanju svog oca
Foto: Tanjug/Sava Radovanović | Pešićev sin se oglasio o zdravstvenom stanju svog oca

Marko Pešić, sin selektora košarkaša reprezentacije Srbije Svetislava Pešića, oglasio se povodom spekulacija o zdravstvenom stanju njegovog oca.

Kao razlog što kontrolni trening reprezentacije neće biti održani navedeno je zdravstveno stanje Svetislava Pešića, koji je morao da se podvrgne bolničkom liječenju zbog akutne upale grla.

Ranije tokom dana je izdato saopštenje u kom se kaže da je "zdravstveno stanje selektora Pešića stabilno, ali da ima akutno zapaljenje grla koje zahtijeva da se što prije podvrgne bolničkom tretmanu".

Ipak, na društvenim mrežama krenule su brojne spekulacije u vezi sa zdravstvenim stanjem selektora, pa je njegov sin imao potrebu da se oglasi i demantuje da je u pitanju virus korona.

"Samo kratko obaveštenje o zdravstvenoj situaciji mog oca… Nakon upale grla, lekari su odlučili da će mu trebati stacionarni tretman antibioticima. Njegova situacija je stabilna i biće nadzirana narednih nekoliko dana. Sve glasine o kovid infekciji su lažne i obmanjujuće", napisao je Marko Pešić.

(B92.net)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije