Košarka

Preokret, navijači Crvene zvezde mogu u Arenu

Preokret, navijači Crvene zvezde mogu u Arenu
Foto: KK Crvena zvezda | Preokret, navijači Crvene zvezde mogu u Arenu

Košarkaški klub Crvena zvezda obavjestio je javnost da će navijači tog tima koji posjeduju karte moći da prisustvuju meču 12. kola Evrolige protiv Partizana.

Takva odluka je donesena nakon novog sastanka bezbjednosti, a saopštenje sa Malog Kalemegdana prenosimo u cijelosti.

"KK Crvena zvezda mts obavještava javnost da je u srijedu u organizaciji direkcije policije, održan novi sastanak bezbjednosti kojem su prisustvovali predstavnici svih relevatnih službi zaduženih za bezbjednost i organiziciju utakmice, kao i predstavnici oba kluba aktera sutrašnje utakmice 12. kola Evrolige. Na sastanku je odlučeno da će u četvrtak uveče biti obezbjeđeni posebni sektori za sve navijače Crvene zvezda koji posjeduju karte za utakmicu. Takođe biće određena i posebna lokacija za okupljanje navijača Crvene zvezde, kako bi bezbjedno mogli da uđu i izađu iz Arene. Svi ostali detalji biće saopšteni naknadno", stoji u saopštenju objavljenom na sajtu klubu i u kojem se dodaje:

"Ovom prilikom, KK Crvena zvezda mts još jednom apeluje da utakmica protekne u fer i sportskoj atmosferi, bez ikakvih incidenata. Molimo navijače Crvene zvezde da se ponašaju u duhu fer pleja, bez obzira na sve vrste provokacija, i da time obezbjede da ova utakmica 12. kola Evrolige protekne u najboljem redu i bez bilo kakvih incidenata".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije