Košarka

Radonjić: Znamo šta da očekujemo od Igokee

Radonjić: Znamo šta da očekujemo od Igokee
Foto: KK Crvena zvezda | Radonjić: Znamo šta da očekujemo od Igokee

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da očekuje zahtjevnu drugu polufinalnu utakmicu plej-ofa ABA lige protiv Igokee, kao i da od tima iz Laktaša zna šta da očekuje.

"Očekujem fizički zahtjevan meč, a u takvoj utakmici moramo da odigramo vrlo čvrsto, koncentrisano, svjesni da u ovakvim duelima sitnice prave razliku. Tri dana nije veliki period, ali smo učinili sve da osvježimo ekipu i spremni dočekamo ovu utakmicu 65. zvaničnu u ovoj sezoni", rekao je Radonjić.

Košarkaši Crvene zvezde doputovali su u četvrtak u ranim popodnevnim časovima u Laktaše, gdje ih u petak očekuje drugi meč polufinalne serije plej-ofa s ekipom Igokee.

Kladionica Mozzart nudi kvotu na pobjedu Igokee 3.05, a na pobjedu Zvezde kvotu 1.45.

"Nova utakmica s Igokeom, još jedan težak duel pred nama. Igraćemo treću utakmicu u kratkom vremenskom periodu, i svaka je bila teška i rezultatski važna. Sada se već jako dobro poznajemo i znamo šta možemo da očekujemo - dobru čvrstu i disciplinovanu ekipu koja iz utakmice u utakmicu potvrđuje zašto je pravila ovakve rezultate ove sezone", dodao je on.

Trener "crveno-bijelih" Dejan Radonjić poveo je na put sve raspoložive igrače, a ekipa će nakon odmora trenirati u dvorani u Laktašima u četvrtak u popodnevnim časovima.

Ovo će biti 22. duel dva kluba u regionalnom takmičenju, ali su utakmice u ovogodišnjem plej-ofu prve koje Crvena zvezda i Igokea igraju u doigravanju ABA lige od kada se dva kluba takmiče u regionalnoj ligi.

"Još jedan duel s Igokeom, sada se već jako dobro poznajemo i tu nema nekih tajni. Igraju čvrsto, uz puno discipline na terenu. U takvim okolnostima kada se susrećemo ponovo u razmaku od tri dana, a pre toga smo odigrali još jednu vrlo važnu utakmicu u finišu ligaškog dela, znamo da moramo da držimo visok nivo igre i koncentracije na terenu celu utakmicu jer smo videli u prethodnim mečevima da detalji i sitnice prave razliku. Spremili smo se za ovaj meč i očekujem da odigramo čvrsto kako bi došli do rezultata koji želimo", rekao je Dejan Davidovac.

Utakmica će se igrati sutra od 18.30 u dvorani u Laktašima, a "crveno-bijeli" imaju vođstvo od 1:0 u seriji nakon pobjede od 76:61 u Beogradu.

Ostale ponude kladionice Mozzart.bet možete pogledati OVDJE.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije