"Parni valjak" u Podgorici: Obradović mijenja čip

Košarkaši Partizana večeras gostuju u Podgorici protiv Studentskog centra.Nakon duplog kola Evrolige, "parni valjak" će igrati utakmicu 24. kola regionalne ABA lige.

ABA liga: Igokea bolja od Krke

Košarkaši Igokee pobijedili su Krku iz Novog Mesta rezultatom 90:84 u utakmici 24. kola ABA lige.

Nemanja Bjelica završava profesionalnu karijeru

Bivši košarkaš Crvene zvezde i reprezentativac Srbije Nemanja Bjelica obavio je danas na društvenim mrežama da je odlučio da završi profesionalnu karijeru.

Hezonja i Brajant podijelili MVP nagradu

Košarkaši Reala i Efesa, Mario Hezonja i Elajdža Brajant, podijelili su nagradu za najkorisnijeg igrača (MVP) 31. kola Evrolige, saopšteno je na sajtu takmičenja.

Jokić upitan za meč protiv Portlanda

Srpski košarkaš Nikola Jokić nalazi se na listi igrača koji su pod znakom pitanja za meč Denvera i Portlanda koji se igra večeras, saopštio je njegov klub na zvaničnom ...

ABA liga: Igokea za plej-of a Krka za opstanak

Košarkaši Igokee m:tel u 24. kolu regionalne ABA lige dočekuju Krku i ako žele da ostanu u igru za narednu fazu ne smiju da dožive novi neuspjeh.

Košarkaši Crvene zvezde pobijedili Virtus u Beogradu

Košarkaši Crvene zvezde pobijedili su na domaćem terenu ekipu Virtusa rezultatom 94:79 u utakmici 31. kola Evrolige.

Grbović: Beograd se kandidovao za F4 Evrolige

Direktor beogradske Arene Goran Grbović izjavio je da je Beograd podnio kandidaturu za jedan od naredna tri završna turnira Evrolige.

Uvodili ljude bez ulaznica: Partizan najavio krivične prijave

Košarkaški klub Partizan najavio je krivične prijave protiv umiješanih u ulazak navijača sa falsifikovanim kartama na meč Evrolige protiv Reala učetvrtak veče u ...

Petrušev do tri nedjelje van terena

ATINA - Srpski košarkaš iz Olimpijakosa Filip Petrušev pauziraće dvije ili tri nedjelje zbog povrede koljena, objavio je danas portal Jurohups (Eurohoops), javlja Tanjug.

Željko Obradović nakon Reala: Izgubili smo u trećoj četvrtini

Jasno je da smo izgubili utakmicu u trećoj četvrtini, poslednja dva i po minuta, rekao je Željko Obradović, trener košarkaša Partizana nakon poraza od Real Madrida.

Bogdanović ubacio 16 poena u porazu od Finiksa

Košarkaši Atlante poraženi su na gostovanju od Finiksa rezultatom 128:115 u prvenstvenoj utakmici NBA lige, a srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović postigao je dvocifreni ...

Jokićev 22. tripl-dabl u sezoni, zaustavljen niz pobjeda Niksa

Srpski košarkaš Nikola Jokić upisao je 22. tripl-dabl u sezoni sa 30 poena, 14 skokova i 11 asistencija u pobjedi Denver nagetsa nad Njujork niksima 113:100 u "Bol" areni.

Real Madrid odnio bodove iz Beograda

U 31. kolu Evrolige košarkaši Partizana večeras su u Štark areni izgubili od lidera Evrologe i aktuelnog šampiona rezultatom 76:88 (13:13, 18:20, 23:35, 22:20)

Beograd domaćin završnice Lige šampiona

Grad Beograd i država Srbija će dobiti i novu manifestaciju, pošto će finalni turnir FIBA Lige šampiona, tačnije, fajnal-for biti odigran u Štark Areni, što je i zvanično ...