Olimpijske igre

Zbog lijepe Ruskinje jedan od najdosadnijih sportova privukao pažnju na OI

Zbog lijepe Ruskinje jedan od najdosadnijih sportova privukao pažnju na OI
Foto: Tanjug | Zbog lijepe Ruskinje jedan od najdosadnijih sportova privukao pažnju na OI

Zahvaljujući jednoj ženi, karling je doživio svoju renesansu na Olimpijskim igrama.

Anastasija Brizgalov svojim je nastupom u Pjongčangu privukla puno pažnje, kako u dvorani, tako i kasnije na društvenim mrežama gdje je mnoge očarala.

Dvadesetpetogodišnja Ruskinja i njezin partner u mješovitom paru (ali i suprug) Aleksander Kruselnicki osvojili su bronzanu medalju.

Na društvenim mrežama Anastasiji su mnogi dijelili komplimente, a neki su je uporedili s Anđelinom Džoli, dok drugima izgleda kao model.

"Mislila sam da je karling sport za ćelave stare muškarce, no Anastasija Brizgalova izgleda kao Megan Foks i odjednom volim ovaj sport", "odlična je na ledu, ali i jedna od najljepših osoba koje sam vidio", samo su neki od komentara na Twitteru.

Anastasija i njezin suprug osvojili su Svjetsko prvenstvo 2016. u Švedskoj. Za karling je Anastasija, koja ima diplomu kineziološkog fakulteta, postala zainteresovana 2009. godine nakon što je vidjela reklamu. Njezin sport danas je najbrže rastući zimski sport, a ona jedna od najuspješnijih, ali i najljepših od onih koji se njime bave.

(index.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije