Ostali sportovi

Andrea Stojadinov bronzana na Gran slemu u Tel Avivu

Andrea Stojadinov bronzana na Gran slemu u Tel Avivu
Foto: Printscreen YouTube | Andrea Stojadinov bronzana na Gran slemu u Tel Avivu

TEL AVIV - Mlada reprezentativka Srbije i džudistkinja Crvene zvezde u kategoriji do 48 kilograma Andrea Stojadinov nastavila je blistavi niz rezultata na međunarodnoj sceni i u ovoj 2021 godini, pošto se danas na Gran slemu u Tel Avivu pobedom nad Francuskinjom Mari Klemen okitila se bronzanim odličjem.

Stojadinov se poslije rekordnih rezultata koje je ostvarila na međunarodnoj sceni u minuloj sezoni (zlato na EP za juniore, bronza na EP U23, i srebro na EP za seniore u periodu od samo tri nedelje) na Gran slemu u Tel Avivu okitila još jednom seniorskom bronzanom medaljom. 

Na putu do medalje Andrea Stojadinov ostvarila je pobjede protiv Gulkader Senturk (Turska), Šire Rišoniv (Izrael), Sabine Giliazove (Rusija) i Francuskinje Mari Klemen. 

"Mnogo sam srećna zbog medalje. Jako je teško u kontinuitetu postizati ovako dobre rezultate. Znam da mogu i bolje i jedva čekam sledeće takmičenje. Hvala čitavom mom timu. Pre svega hvala na nesebičnoj podršci predsedniku Džudo saveza Ivanu Todorovu kao i Stojanu Vujku i Ivanu Bošnjaku, predsednicima Džudo kluba Crvena zvezda. Znam koliko se žrtvuju za mene i znam koliko se raduju svakom mom uspehu, a svaka moja medalja je plod rada čitavog tima", rekla je Andrea Stojadinov.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije