Ostali sportovi

Mozzart najvjerniji navijač domaćeg sporta

Mozzart najvjerniji navijač domaćeg sporta
Foto: N.N. | Mozzart najvjerniji navijač domaćeg sporta

Brojni su klubovi i sportisti kojima je podrška ove kompanije mnogo značila za dalji razvoj i postizanje boljih rezultata.

I u vremenu kada na tribinama nema publike, Mozzart je najveći navijač domaćeg sporta. Fudbal, košarka, rukomet, odbojka, vaterpolo, kik-boks, tenis- ova kompanija ne bira popularnost kluba ili sportista, već se trudi da pomaže svima kojima je to potrebno. Aplauz i glasna podrška već godinama stižu kroz donacije i sponzorstva, koje uručuju još jačim tempom tokom krize zbog korona virusa.

Od početka ove godine donirali su sredstva za sanaciju fudbalskog terena OFK “Braća Đurovski” u Prijedoru, nove dresove fudbalskim klubovima FK “Borac” iz Bosanskih Lužana, FK “Drina-HE” iz Višegrada, ŽFK Sana 2014 iz Sanskog Mosta i Rukometnom klubu Teslić, a sponzorisali su i Plivački klub “Borac” iz Banjaluke i kik-boksera Nikolu Drobnjaka iz Zvornika.

"Uspješni pojedinci, ali i timovi, kao što su kompanija Mozzart i Plivački klub “Borac” Banjaluka, idu rame uz rame. Vjerujemo da će sinergija ova dva uspješna tima donijeti još bolje rezultate- svako na svom polju. Ova godina je globalno teška, a posebno za sportiste. Podrška od strane kompanije Mozzart u takvom periodu od velikog je značaja i to izuzetno cijenimo", kaže Željko Panić, sportski direktor Plivačkog kluba “Borac”.

Mozzart je prošle godine bio veliko pojačanje za Teniski klub „Tini“ iz Trebinja i Vaterpolo klub „Borac“ iz Banjaluke. Na adresu talentovanih tenisera stigla je vrijedna donacija u vidu sportske opreme koja će im biti korisna na treninzima i turnirima. Banjalučke vaterpoliste Mozzart je podržao sponzorisanjem vaterpolo turnira „Keel Cup“ koji je održan na jezeru Manjača.

"Iako su se sportske manifestacije ove godine, zbog korona virusa, rijeđe održavale, nismo prestali da podržavamo razvoj sporta. Sponzorisali smo brojne klubove iz svih krajeva naše države, a sve kako bi im pomogli da nastave da treniraju i da se razvijaju", kaže rukovodilac direkcije korporativnih poslova kompanije Mozzart Selma Salkanović.

Osim toga, ono po čemu se Mozzart izdvaja jesu ulaganja u razvoj lokalnih klubova koji se takmiče u nižim ligama i nemaju veliku podršku javnosti i donatora. Oprema je stigla u brojne manje sredine širom Republike Srpske i Federacije BiH. Za skoro godinu dana koliko postoji akcija „Novi dresovi za nove šampione“, Mozzart je opremio više desetina sportskih timova, a te donacije biće nastavljene i ove godine.

Regionalni lider u priređivanju igara na sreću nastaviće i ove godine da pomaže rad sportskih klubova i sportista u indivudualnim sportovima kroz donacije dresova, sredstava za terene, opremu i odlaske na takmičenja, te kroz sponzorisanja raznih sportskih manifestacija.

Cilj je podsticanje mladih na bavljenje sportom i rekreacijom kroz ulaganje u njihov rast i razvoj. Time dokazuju da je Mozzart najvjerniji navijač domaćeg sporta.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije