Ostali sportovi

Nganu odgovorio na Fjurijev poziv: Sve mora biti finalizovano

Nganu odgovorio na Fjurijev poziv: Sve mora biti finalizovano
Foto: Twitter / Printscreen | Nganu odgovorio na Fjurijev poziv: Sve mora biti finalizovano

Frensis Nganu i Tajson Fjuri usmeno su se dogovorili oko borbe mješovitih pravila s kamerunskom zvijezdom koja se želi okušati u bokserskom ringu. "Predator" je odgovorio dasu prepirke na internetu nebitne dok se sve to zvanično ne finalizuje.

"Romski kralj" je prethodno pozvao na okršaj između njih, ali to prethodno nije bilo moguće s bivšim UFC prvakom vezanim ugovorom s promocijom. Sada je sve otvoreno i pred dvojicom teškaša.

Nganu se i dalje nada da će pristati na boksersku borbu s Fjurijem nakon posljednjeg poziva svjetskog prvaka u teškoj kategoriji.

Međutim, "Predator" je sada slobodan borac nakon što je odlučio okrenuti leđa UFC-u nakon što mu je ugovor istekao, i gleda na niz unosnih mečeva u krugu. Tokom vikenda, Fjuri je odlučio pojačati razgovore o ponovnom potencijalnom obračunu davanjem nove ponude.

"Fransis Nganu, znam da ti ističe ugovor s UFC-om. Želiš zaraditi nešto velikog novca? Dođi vidjeti 'Romskog kralja' i idemo u veliku, veliku borbu za najopakiju je**nu borbu na planeti. Idemo ljuto, u kavezu, u rukavicama od četiri unce po pravilima Kvinsberija i neka bude za***an sudija poput 'čeličnog' Majka Tajsona. Jesam li to upravo prodao svijetu?" Rekao je Fjuri u izjavi za "Seconds Out".

Čini se da je Nganu spreman prihvatiti uslove koji su predloženi, ali je istakeo da je razgovor na društvenim mrežama nebitan dok službeni razgovori ne počnu. "Sljedeći korak bi mogao biti to, ali još jednom, sve mora biti finalizovano", rekao je Nganu za "Canal Afrique" odgovarajući na Fjurijevu ponudu.

"Dopustite mi da vas podsjetim da smo se Tajson Fjuri i ja zagrijavali na društvenim mrežama više od dvije godine. Očito nam je svima potrebna ova borba. Prošlo je dovoljno dugo. Nadam se da imamo priliku staviti tačku na i", prenosi "Mirror

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije