Sahranjen Marijan Beneš

N.N.

BANJALUKA - Marijan Beneš sahranjen je danas na groblju "Sveti Marko" a na posljednji počinak ispraćen je pod jugoslovenskom trobojkom.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

bole.TGA

To je najveća vijest, trobojka i hej Sloveni, ništa drugo? Šta je ova palanka učinila za Marjana, osim što ga je jednom protjerala? mrki je potpuno u pravu, svi zapravo žele da se sve što prije završi, kao da ništa nije ni bilo. ..

Mrki.4422

Nevjerovatno je da Na ovako vijest nema ni jednog komentara!! Banka Luko, nekad si bila ponosna na njega a danas ćutiš . Jos kad znamo sta si ovom čovjeku radila u ratu i posle rata onda da i malo imaš ljudskosti u sebi bar bi se crvenila . Sram vas bilo prokleti bili .!!! Niste se udostojili da ovog covjeka ispratite dostojanstveno i ljudski kao sto ke to zaslužio . Neki ljudi nemaju respekt ni zašto na svijetu , poltroni!!!

Odgovor
bole.TGA

Bravo!........