Ostali sportovi

Šampion svijeta u džudou Nemanja Majdov posjetio "Nezavisne"

Šampion svijeta u džudou Nemanja Majdov posjetio "Nezavisne"
Foto: Jelena Đurđević | Svjetski šampion svijeta u džudou Nemanaja Majdov posjetio "Nezavisne"

Svjetski šampion u džudou Nemanja Majdov (21) danas je posjetio redakciju "Nezavisnih" i Nes radio izrazivši zahvalnost i podršku koju već više od deceniju ima od jednog od vodećih bh. medija.

Majdov se u razgovoru sa urednicima i novinarima "Nezavisnih" sumirao utiske nakon što je početkom ovog mjeseca na Svjetskom prvenstvu u Budimpešti okitio zlatnom medaljom.

"Dvadesetak dana je prošlo od medalje a ja i dalje pokušavam da shvatim šta sam postigao. Prema nekim procjenama džudom se aktivno bavi više od 27 miliona ljudi a vi ste najbolji na svijetu", kazao je Majdov koji je u Budimpešti u jednom danu imao sedam borbi.

Džudista iz Istočnog Sarajeva koji se na SP takmičio kao reprezentativac Srbije, uspješno je prešao sve prepreke na šampionatu, bez obzira što su u Budimpešti u tom trenutku bili šampioni iz 77 država i što mu je žrijeb za rivale donio osvajače olimpijskih i svjetskih medalja.

Majdov posjetio Borac

Nemanja Majdov posjetio je danas i Rukometni klub Borac m:tel, čiji su mu čelnici čestitali na velikom uspjehu. Vladimir Branković, direktor kluba, istakao je da mu čast što može da ugosti šampiona, te u ime sponzora i Borca Majdovu dodijelio poklone. Šampion je dobio od Banjalučke pivare količinu piva u svojoj težini, od fabrike obuće "Bema" cipele po želji, a od Borca je pored ostalog dobio dres sa brojem 1 i prezimenom Majdov.

"Hvala sponzorima i Borcu na poklonima, dres sa brojem 1 mnogo govori i daje mi dozu motivacije", rekao je Majdov.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije