Mejveder prvi put "završio na podu"

Flojd Mejveder imao je savršenu boksersku karijeru. Dobio je svih 50 profesionalnih borbi, bez ijednog "no contesta", bez ijednog poraza.

Mladi karatista Luka Pejić iz Banjaluke nastavlja da oduševljava ...

Iako mu je tek 13 godina, dječak iz Banjaluke Luka Pejić svojim talentom pobrinuo se da se o njemu već naširoko priča u svijetu karatea. Nevjerovatan niz uspjeha član Karate ...

Lejla Tanović četvrti put balkanska prvakinja

Desetorostruka državna prvakinja i najuspješnija bh. biciklistkinja Lejla Tanović odbranila je balkansku titulu u elite kategoriji na šampionatu održanom u Srbiji.

Brčaci i Banjalučanke dominirali u Derventi

Održan je 20. jubilarni turnir u odbojci na pijesku „Derventa open 2019“, a nakon sjajnih mečava titulu su po četveti put u nizu osvojili Nenad i Luka Šormaz u muškoj, te ...

Žetva medalja za bh. karatiste na Svjetskoj ligi mladih

Mladi karatisti iz Bosne i Hercegovine ostvarili su sjajne rezultate u Umagu na Svjetskom karate kampu i Svjetskoj liga mladih (U12-U21), koji traje od 5. do 8. jula.

Odbojkašice SAD osvojile Ligu naciju

Odbojkašice SAD osvojile su Ligu nacija, pošto su danas u finalu završnog turnira u Nanđingu savladale Brazil sa 3:2 (20:25, 22:25, 25:15, 25:21, 15:13).

UFC šampionka se slikala gola s pojasevima nakon spektakularnog nokauta

UFC-ova šampionka Amanda Nunjes proslavila je spektakularnu pobjedu nokautom protiv Holi Holm pozirajući sa svoja dva pojasa ispod tuša, a fotografiju je podijelila na ...

U novembru deseti jubilarni turnir "Sokol open"

Taekwondo klub Sokol iz Bijeljine svake godine početkom novembra organizuje tradicionalni turnir "Sokol open", a ove godine održaće se deseti jubilarni.