Hrvatski navijači u Segedinu pjevali "Ubij Srbina"

Agencije

SEGEDIN - Reprezentacije Srbije i Hrvatske u rukometu trenutno igraju drugo kolo grupe C Evropskog prvenstva.

Vrati na vijest

Komentari 7

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Xtseries

Munira,potpuno vas razumijem vas Srbe..Svi su se urotili protiv vas..Dokle vise..Zivjela Bosna

Munira.Hasanpasic

Čak i Ukrajinci pozivaju na nestanak Srba, bilo na onoj utakmici, združili se sa Hrvatima. I Ukrajince je nato zajebo ko i nas Bošnjake i Hrvate i sve bivše YU republike posebno nas odvajače od SFRJ , nato hoče preko glupavih Ukrajinaca da ruši Rusiju ujedno Ukrajinci ginu za ništa kao i mi Bošnjaci i Hrvati u zadnjem ratu. Kad Ukrajincima dodže iz dupeta u glavu kao nama samo ne možemo to javno baš tako reći onda če im biti kasno. Ustvari sad im je več kasno. Nato je shebao i mutave Ukre. Ginite samo ginite za Amere, imate vi mesa za njiha.

Munira.Hasanpasic

Nema skoro naroda da ne poziva na ubijanje Srba, razne kazne itd posebno zapadnjaci i Australijanci, dal to nije znak da če nam Amerika ekonomski i vojno biti shebana? Ja ne bježim nikud više taman me neko ubio.

Munira.Hasanpasic

I naši Bošnjaci pozivaju na ubijanje Srba skoro svaki dan. Bakir kažu da su Srbi loš narod, ima oružje za njih, drugi pozivaju na klanje i ubijanje srpskog naroda javno na TV. Baš smo mi i Hrvati prava brača.

bubalo.ragib

TAKO JE UJACI, SAMO DERITE BRATSKA GOVNA!❤️❤️❤️💩💩💩💩

Odgovor
Munira.Hasanpasic

Jebo ti svoju mater Ragibe da ti moš jebavat ne bi ovdje stalno visio i hvalio se. Uzmi tanjir i napuni ga govnima i zaljepi ga sebi na ono mjesto gdje ti je nekad bila ona mala čunica. 💩💩💩💩

perobabiic2021

Srbofobija kod Hrvata i Bosnjaka nikad ne umire niti će što znači da se u našim nazovi samostalnim državama jako loše živi u cijeloj našoj historiji i što znači da smo bespotrebno izginuli u zadnjem ratu jer smo mislili da će nato umjesto nas sve Srbe poubijati o tome čak imamo i pjesme otpjevane uz gusle jer komu nije poznato i Hrvati, Bošnjaci i Albanci guslaju, nađite to na yt kanalima pa pregledajte. Nato nas je ( Bosnjake i Hrvate ) nasamario kao najveće svinje bez mozga i preveo žedne preo vode. A možda i jesmo kao svinje ili još bolje kao bijesne zvijeri što pokazuju raznorazni fašistički i nacistički domoljubni stihovi nas Bosnjaka i braće nam po oružju Hrvata jer mi smo SUVREMEN NAROD SUVREMENE EUROPSKE CIVILIZACIJE !

Odgovor
bubalo.ragib

⬆️ Grlio dabogda svoje mrtvo cedo skorijeh dana botino vlaska, mrtvu ti majku jebem!😍😍😍

Odgovor
Munira.Hasanpasic

Pa vidžaš da si i ti nekad bio koljač i da mrziš sam se odaješ. Ti si Ragibe bolestan i posjeti psihijatra. Jebi svoju mater a da ti moš jebavat ne bi ovdje stalno visio i hvalio se. Uzmi tanjir i napuni ga govnima i zaljepi ga sebi na ono mjesto gdje ti je nekad bila ona mala čunica. 💩💩💩💩

bubalo.ragib

A danas se kao grle i ljube. 😍😍😍😍
Mracnjaci i jedni i drugi, jednom rijeci.... govna. Isklali se medjusobno dabogda!

Odgovor
perobabiic2021

Pa gospodine Bošnjače i grlimo se i ljubimo sa vama Bošnjacima. Samo nije u redu što vi smatrate da ste vi nas spasili od velikosrpskoruskokineske agresije na našu zajedničku domovinu BiH i na HR.

Odgovor
bubalo.ragib

⬆️ Grlio dabogda svoje mrtvo cedo skorijeh dana mrtvu ti majku jebem!😍😍😍

Odgovor
Munira.Hasanpasic

Pa vidžaš da si i ti nekad bio koljač i da mrziš druge vjere sam se odaješ. Ti si Ragibe bolestan i posjeti psihijatra. Jebi svoju mater a da ti moš jebavat ne bi ovdje stalno visio i hvalio se. Uzmi tanjir i napuni ga govnima i zaljepi ga sebi na ono mjesto gdje ti je nekad bila ona mala čunica. 💩💩💩💩