Rukometni turnir za omladince u Banjaluci

Vladimir Grbić

Prvi međunarodni omladinski rukometni turnir "Hand to hand" održaće se od 24. do 26. avgusta u Banjaluci, a na njemu će učestvovati ekipe iz Slovenije, Hrvatske i BiH.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Diana Marija

Pravi sport ne poznaje granice i ne pita za zaradu. Čula sam jučer iz prve ruke puno pozitivnih dojmova od sudionika turnira, od srdačne dobrodošlice domaćina, ljepote grada Banjaluke, kvalitetne hrane, uspješne organizacije. Isto sam čula da su Banjalučanke sve zrihtane(sređene) bez obzira na godine. Bilo bi lijepo da osim sportskih i turističke te strukovne organizacije slijede ovaj primjer suradnje i dobrosusjedskih odnosa. Čestitke organizatorima i srdačan pozdrav iz Zagreba