Rukomet

Skok šut ka snovima – Mozzart podržao Rukometni kamp na Jahorini

Skok šut ka snovima – Mozzart podržao Rukometni kamp na Jahorini
Foto: N.N. | Skok šut ka snovima – Mozzart podržao Rukometni kamp na Jahorini

"Hvala na velikoj pomoći, ovo je najveća donacija koju smo dobili za ove četiri godine…", kaže direktor Kampa, Obrenko Miljković

Rukomet je sport koji se ne može igrati u školskom dvorištu i na igralištu, za njega je potrebno da djeca rade u hali, sa stručnim trenerima, kao što je to slučaj na Kampu na Jahorini koji je okupio više od 100 dječaka i djevojčica iz zemlje i regiona.

Kompanija Mozzart ima sluh za ovakve projekte te je ovaj Rukometni kamp za mlade talente ove godine i pomogla.

"Ovo je najbrojniji kamp u Bosni i Hercegovini. Sve je krenulo prije četiri godine kada smo došli na ideju da pokrenemo ovu predivnu priču i jako sam srećan što od tada u kontinuitetu organizujemo kamp i sjajno druženje za mlade nade rukometa. Na kampu rade treneri koji dugo godina rade sa mlađim kategorijama u svojim klubovima i treneri su selekcijama reprezentacija. Treneri će se bazirati da polaznici usavrše individualne tehnike odbrane i napada što je u savremenom rukometu veoma bitan segment, a posebno kada su u pitanju mlađi rukometaši i rukometašice", kaže Obrenko Miljković, direktor Kampa.

U kampu učestvuju djeca od sedam do 16 godina iz Beograda, Nove Pazove, Priboja, Bijeljine, Zvornika, Dervente, Prnjavora i Prijedora…

Svima njima na raspolaganju je kompleks Olimpijskog centra Jahorina sa smještajem, bazenima i ostalim uslugama.

"Hvala kompaniji Mozzart na pomoći, mnogo nam znači za realizaciju. Ovo je najveća donacija koju smo dobili otkad postojimo", zaključuje Miljković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije