Rukomet

U Mozzartovim dresovima do Prve lige Republike Srpske

U Mozzartovim dresovima do Prve lige Republike Srpske
Foto: N.N. | Rukometaši Teslića u novim dresovima
N.N.

Uslovi za trening nisu baš sjajni, ali rukometaši "Teslića" ostvaruju veoma dobre rezultate. Do sada nisu imali dovoljno dobru opremu, ni adekvatnu pomoć u radu, pa je na njihovu adresu kompanija Mozzart poslala dvije garniture novih dresova za sve igrače.

"Ulaganja u sport kod nas su, generalno, mala, a situacija je posebno teška tokom epidemije virusa korona. Imali smo samo osnovnu opremu za treninge i takmičenja, zbog toga nam donacija Mozzarta mnogo znači. Dresovi su kvalitetni, a igrači oduševljeni. Rijetko ko bi nam izašao u susret ovakvim gestom", kaže predsjednik Rukometnog kluba "Teslić" Dragan Martinović.

Prvi tim trenutno nastupa u drugoj ligi i ima dobar igrački kadar, a ovi momci se nadaju da će im novi dresovi biti talični i da će se u njima plasirati u Prvu ligu Republike Srpske. Teslićki klub u narednom periodu planira da stavi akcenat na rad s mlađim kategorijama.

 

U Mozzartovim dresovima do Prve lige RS
U Mozzartovim dresovima do Prve lige RS

Mozzart od svog osnivanja preduzima različite društveno odgovorne aktivnosti, a akcija "Novi dresovi za nove šampione" je još jedna u nizu onih koje imaju za cilj popularizaciju sporta u lokalnim zajednicima, razvoj lokalnih sportskih klubova i podršku talentima.

"Srećni smo što smo uputili donaciju na pravu adresu i što će biti dobro iskorišćena. Rukometnom klubu 'Teslić' želimo da napreduje, a trudićemo se i u narednom periodu da pomoć uputimo i drugim sportistima kojima je potrebna", kaže rukovodilac Direkcije korporativnih poslova kompanije Mozzart, Selma Salkanović.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije