Večeras u Banjaluci otvaranje Evropskog prvenstva u raftingu

Evropsko prvenstvo u raftingu "Banjaluka - Vrbas 2019" biće otvoreno večeras (20 časova) ceremonijom u Rafting centru Kanjon u Karanovcu, a rafteri iz 11 zemalja će u pohod na ...

Borac: VK Banjaluka fenomen, prvaci postali igrajući utakmicu sami sa ...

Vaterpolo klub Borac obratio se u utorak otvorenim pismo u kojem je izrazio nezadovoljstvo postojećim stanjem u ovom sportu u BiH, činjenicom da insitucije ne rješavaju njihove ...

Milanović vraća Nikolu Rađena u Zvezdu

Nekadašnji srpski vaterpolo reprezentativac Nikola Rađen vraća se u Crvenu zvezdu, zajedno sa novim trenerom Igorom Milanovićem, saopšteno je iz kluba.

Evropsko prvenstvo u raftingu od 3. do 7. jula u Banjaluci

Evropsko prvenstvo u raftingu Banjaluka Vrbas 2019., koje će trajati od 3. do 7. jula, okupiće 37 timova, kako u muškoj tako i u ženskoj konkurenciji iz 13 evropskih zemalja.

Legenda Partizana preuzima Zvezdu

Legendarni srpski vaterpolista, jedan od najvećih ikada, a potom i vrhunski trener - Igor Milanović, novi je trener Crvene zvezde!

SPID: Pobijedila je inkluzija!

Na Olimpijskom bazenu "Otoka" u Sarajevu održano je inkluzivno plivačko štafetno takmičenje u sklopu porojekta (Re) Play for Inclusion.

Hrvati oduševljeni ponašanjem navijača Srbije na Tašmajdanu

Zagrebački portal Indeks piše da je hrvatska vaterpolo reprezentacija gospodski dočekana u finalu Svjetske lige protiv Srbije.

Davidović čestitala vaterpolistima Srbije

Sonja Davidović, ministar porodice, omladine i sporta Republike Srpske uputila je čestitke vaterpolo reprezentaciji Srbije na osvajanju Svjetske lige i plasmanu na Olimpijske ...