Brutalan odgovor Đokovića na kritike

N.N.

Želim da kažem svoje mišljenje, a ne da nekoga teram da živi kao ja, kaže prvi teniser svijeta Novak Đoković (33). On ističe da su ga pogodile optužbe da promoviše kvazinaučnike i širi netačne informacije koje mogu da ugroze zdravlje ljudi.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

praznik

Pa samim tim što je broj 1 u tenisu, znači da je različit i da je snaga njegove volje, vjere i univerzuma u kojem živi učinila da se uvjerimo u istinitost njegovih riječi. Jer on i priča i radi.. živ i zdrav bio...

Gog

Svaka cast Care. Ne odgovaras ti lobistima , zato se i cuvaj malo.
Lobistima je mjera 90 kg pa navise. Njima trebaju ljudi-zene-djeca sa stomacima, koji mogu da pojedu i popiju . to su te "momcine", jer to daje profit, puna kolica se izvlace iz marketa, a ne (korpice tamo neke). Znaci trebamo prvo biti debeli. Kad smo debeli onda se slabije krecemo, vise sjedimo , a to je dobra podloga za dijabetis. E sad stizemo do medicinskog lobija koji trlja ruke, valja prodavati inzulin i jos toga. Srcani problemi, bubrezni problemi, crevni problemi sve pocinje da nas zeza, a bolnice rade li rade apoteke cvjetaju..... e ovo njima treba.
Sta ako mi pocnemo da zivimo rezimom Novaka Djokovica, pa ovo gore sve nabrojano ima da propadne, kolaps ...Nole nerviras te lobije..