Tenis

Četiri srpska tenisera na Mastersu u Indijan Velsu

Četiri srpska tenisera na Mastersu u Indijan Velsu
Foto: Tanjug/AP | Četiri srpska tenisera na Mastersu u Indijan Velsu

INDIJAN VELS - Četvorica srpskih tenisera nalaze se u istoj polovini žrijeba na Masters u Indijan Velsu, a u istom dijelu je i prvi nosilac Rus Danil Medvedev.

Filip Krajinović će biti slobodan na startu, u drugom kolu će na boljeg iz duela Markosa Ðirona i kvalifikanta, a već u trećem bi mogao da igra protiv Danila Medvedeva.

Miomir Kecmanović će na startu igrati protiv Australijanca Alekseja Popirina, a ako savlada uvodnu prepreku očekuje ga duel protiv 8. nosioca Poljaka Huberta Hurkača.

Laslo Ðere još uvijek ne zna ime prvog rivala, jer će doći iz kvalifikacija, a u drugom kolu mogao bi da odmjeri snage sa 11. nosiocem Argentincem Dijegom Švarcmanom.

Dušan Lajović je slobodan u uvodnoj rundi, a u drugoj čeka pobjednika meča Tomi Pol - Felisijano Lopes. Potencijalni protivnik Lajoviću u trećem kolu je Rus Andrej Rubljov.

Masters u Indijan Velsu nije igran 2020. godine zbog pandemije koronavirusa, titulu je 2019. godine osvojio Dominik Tim, ali Austrijanac ove godine neće učestvovati zbog povrede.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije