Ema Radukanu postaje djevojka od milijardu dolara

Edin Spržo

Teniska senzacija Ema Radukanu na putu je da postane sportistkinja od milijardu dolara nakon što je osvojila US open, što joj je bio prvi osvojeni turnir u karijeri. Mlada Britanka i dalje je top tema svih medija na Ostrvu, a stručnjaci idu toliko daleko da joj predviđaju da će postati brend vrijedan preko milijardu dolara.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

ilijatoljaga007

slično je počela i kournikova dok je nisu počeli quzit sipljivi starčići na ceradi kojom se pokrivaju travnati tereni a ne bi me iznenadilo da i ova rumunčica završi zamišljena u nekom sanatoriumu;
englez je čudo, ne zaboravi