Ministarstvo zdravlja Australije: Ðoković nije opasnost po državu

Tanjug

Zvaničnici Ministarstva zdravlja Australije u zvaničnoj dokumentaciji dostavljenoj sudu, ističu da najbolji teniser svijeta Novak Ðoković ne predstavlja opasnost po državu.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

perobabiic2021

Pitanje je jer ipak je on Srbin i tako se predstavlja a mi Bosnajci smo popušili dugi kad smo se odvojili od ostatka Jugoslavije zahvaljujući našim američkim prijateljima. Bili smo mutavi, ali kroz nas je oživio extremizam islamistički najgore vrste po uzvišenom Allahu dž. š . kako nam je dao u zapise preko Muhameda. Zajebali su nas američki prijatelji jer mi smo mislili da će ameri da sve Srbe unište ili protjeraju da niti jedan ne živi u BiH, kao što ih je malo u Hrvatskoj pa Hrvati sve bolje i bolje žive u irskoj, Njemačkoj itd. Ali Babo Alija je Babo prvi i zadnji kako kažu predsjednik četvrtine BiH pa kako bidne da bidne.