Tenis

Nori verbalno napao Đokovića, tvrdi da je Srbin trebalo njemu da se izvini

Nori verbalno napao Đokovića, tvrdi da je Srbin trebalo njemu da se izvini
Foto: Tanjug/AP | Nori verbalno napao Đokovića, tvrdi da je Srbin trebalo njemu da se izvini

Britanski teniser Kameron Nori verbalno je napao Novaka Đokovića, kojeg je udario lopticom tokom njihovog meča u Rimu, tvrdnjom da je Srbin trebalo njemu da se izvini zbog kasnog dolaska na duel osmine finala mastersa u glavnom gradu Italije.

"Ja sam se odmah izvinio Novaku, nisam ga vidio da je to isto uradio. Pogledao sam gore, udario lopticu, nisam vidio da se okrenuo i da se već predao u tom poenu. Ja sam samo želio da dođem do pobjede. To je bio jedan od onih mečeva u kojima je Đoković jedan od najboljih na svijetu i želio sam da odigram najbolje što mogu pred Rolan Garos", počeo je izlaganje Nori.

Britanac je naveo da mu se nisu svidjeli komentari Srbina poslije meča.

"Ne mislim da sam slavio poene njemu u lice. Svi koji me dobro poznaju znaju da sam ponekad glasan na mečevima, a nekad nisam. Imao sam problema sa kukom i zato sam tražio medicinski tajm-aut, sve je to bilo po pravilima", kazao je Nori, prenosi Tanjug.

Taj meč je kasnio 13 minuta, a Nori je to posebno apostrofirao.

"Želio je dodatno vrijeme sa fizioterapeutom, a meč je bio zakazan u 11 sati. Izašao je recimo u 11.12 ili 11.13, mislim da nije vidio nikakav problem u tome. Nije mi rekao ni riječ i nijednog trenutka se nije izvinio. Poslije 15 minuta je igrač diskvalifikovan, a ja sam nastavio samo da se zagrijavam. Nikada to nisam vidio u karijeri, ali verujem da je to sve u skladu sa pravilima, bar su mi tako rekli", zaključio je Nori.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije