"Novak me izlupao kao bubnjeve, igrao sam dobro, ali me isprašio"

N.N.

Endi Rodik, nekadašnji prvi teniser svijeta, pričao je za "Tennis Channel" o trojici najboljih tenisera svih vremena.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

sasas

U Banjoj Luci se ne može kupiti ništa osim prehrane i higijenskih sredstava. Crkla mi česma i ne mogu da kupim drugu. Kako da perem ruke? Šta ćemo za žene koje uskoro treba da se porode, gdje da kupe stvari koje im trebaju... Gdje kupiti stvari za bebu, sa čime i kako im namjestiti sobu... Kolegi se pokvarila veš mašina, kako da popravi kada ne može da kupi dijelove. Mislim da bi trebalo dozvoliti rad i centara za ostalu robu pa barem par sati dnevno, naravno poštujući mjere protiv korone i ograničiti kupovinu broja artikala tako da ljudi kupe samo neophodno.